GRATIS E BOOK over UITSTELGEDRAG

Schrijf je hieronder in en ontvang 'm meteen. 

Klik om de video te starten

*Door je aanmelding ontvang je ook mijn inspiratiemails. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om zoals beschreven in mijn privacy verklaring.

BEN JIJ EEN KEI IN UITSTELLEN?

Je uitstelgedrag is een belangrijke reden die je doet stranden als ondernemer. Simpelweg omdat je niet doet wat je moet doen. Als je uitstelt dan loop je weg van wat er zo belangrijk is. Mensen helpen. Je coachpraktijk bouwen. Je missie leven. Je handelt tegen je eigen belang in. Jammer, niet handig en super frustrerend. Vind jij het tijd om je uitstelgedrag eens flink aan te kijken? Schrijf je dan in en ontvang mijn GRATIS E BOOK waarin ik dé 12 manieren met je deel om je uitstelgedrag voorgoed te tackelen.

JA STUUR MIJ JE GRATIS E BOOK OVER UITSTELLEN!

*Door je aanmelding ontvang je ook mijn inspiratiemails. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om zoals beschreven in mijn privacy verklaring.